Üniversitemizin Altyapı Sorunu Çözülüyor

  • 08 Şubat, 2016

Üniversitemizin Altyapı Sorunu Çözülüyor

Gerek alt ve üst yapısı, gerekse eğitim ve öğretim kalitesi ile bir Dünya üniversitesi hedefi ile çalışmalarına başlayan Üniversitemiz tarafından, Kestel kampüsündeki kanalizasyon sorununun çözülmesi konusunda önemli mesafeler kat edildi. İsa Küçülmez caddesinden Kestel kampüsümüze kanalizasyon hattı çekilmesi için ASAT tarafından başlatılan çalışmalar halen tüm hızıyla devam etmektedir.

İşletme Fakültesi binası, ALTSO Meslek Yüksekokulu Binası ve Hamdullah Emin Paşa Öğrenci Yurdunun bulunduğu Kestel kampüsümüzde, önümüzdeki yaza kadar Rafet KAYIŞ Mühendislik Fakültesi binasının da tamamlanarak kullanımına başlanması planlanmaktadır. Modern bir kampüs alanı hedefleyen Üniversitemiz, hızla büyüyen kampüsümüzde Kanalizasyon sisteminin olmayışını önemli bir eksiklik olarak görmüş ve ilgili mercilerle görüşmeler yaparak kanalizasyon hattının çekilmesi yönündeki talebini iletmiştir.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI, konuyla derhal ilgilenmelerinden dolayı başta Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Alanya Kaymakamı Hasan TANRISEVEN'e, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin GÜNEY'e, ASAT Müdürü Faruk KARAÇAY ve ekibine, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat YÜCEL'e teşekkürlerini ifade ederek Üniversitemize vermiş oldukları destek ve gösterdikleri duyarlılıktan dolayı minnettarlığını ifade etmiştir.