ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

  • ALKÜ BASIN
  • 19 Ocak, 2024

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından öğrenci toplulukları arasında Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak düzenlenen futbol turnuvasının şampiyon takımı, Rektör Türkdoğan’ı ziyaret etti.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki öğrenci toplulukları arasında 30 takımın katılımıyla gerçekleşen ve Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Final müsabakası, Genç Rekreasyon Gönüllüleri Topluluğu ile Gazipaşa Hürkuş Havacılar Topluluğu arasında geçen mücadelede kupaya uzanan taraf Genç Rekreasyon Gönüllüleri Topluluğu oldu. Genç Rekreasyon Gönüllüleri Topluluğu karşılaşmayı 6-3 kazandı. Öğrencilere birincilik kupasını Rektör Türkdoğan takdim etti. Güzel bir futbol şöleni gerçekleştiğini söyleyen Rektör Türkdoğan, turnuvanın ardından şampiyon takımı makamında ağırlayarak ödüllerini teslim etti.

REKTÖR TÜRKDOĞAN, KATILIM SAĞLAYAN TÜM TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak düzenlenen futbol turnuvasına katılım sağlayan tüm takımlara teşekkür eden Rektör Türkdoğan, şampiyon olan Genç Rekreasyon Gönüllüleri Topluluğu’nu da başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencileri misafir eden Rektör Türkdoğan, “Üniversitemizin çok değerli gençleriyle bir araya gelmeye devam ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üniversitemiz tarafından düzenlenen topluluklar arası futbol turnuvasını şampiyon olarak tamamlayan gençleri misafir ettim. Sohbetlerini çok sevdim. İyi ki varsınız.” dedi. Ziyaretin sonunda Rektör Türkdoğan, öğrencilere Alanyaspor’un lisanslı ürünlerini hediye etti.