İTÜ-KKTC REKTÖRÜ’NDEN ALKÜ’YE ZİYARET

• 16 Aralık, 2016

İTÜ-KKTC REKTÖRÜ’NDEN ALKÜ’YE ZİYARET

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya’nın nezaket ziyaretinde Rektör Pınarbaşı’na, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Güneş ve Prof. Dr. Fatih Gültekin de eşlik etti.

ALKÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, yüksek öğretimde yaşanan gelişmeler ve üniversiteler arası işbirlikleri görüşüldü. Rektör Kahya, ALKÜ hakkında bilgiler veren Rektör Pınarbaşı’na, ileride büyük ve başarılı bir üniversite olunacağına canı gönülden inandığını belirterek, başarı temennilerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Pınarbaşı, İTÜ-KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya’ya teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret karşılıklı plaket takdiminin ardından sona erdi.