ALKÜ FUTBOL TAKIMINDAN GRUP İKİNCİLİĞİ

• 29 Aralık, 2023

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Futbol Takımı, üniversiteler arasında yapılan Bölgesel Lig Müsabakaları kapsamında grup ikincisi oldu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 04-08 Aralık 2023 tarihlerinde 7 farklı bölgede düzenlenen Bölgesel Lig Müsabakaları kapsamında grubunda ikincilik elde etti. Muğla grubunda; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ile aynı grupta yer alan ALKÜ Futbol Takımı, ev sahibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin ardından grup ikincisi olma başarısını gösterdi.

Elde edilen başarının ardından Üniversite Sporları Koordinatörü Doç. Dr. Halil Orbay Çobanoğlu, SKS Daire Başkanı Hasan Uyaroğlu, Antrenörler Öğr. Gör. Batıkan Yunus Can Gülşen, Alper Karadöl ile ALKÜ Futbol Takımı, Rektör Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette teknik heyeti ve futbol takımını tebrik eden Rektör Türkdoğan, “Öğrencilerimiz bizlerin göğsünü kabartmaya devam ediyor.  2023’ün son günlerinde üniversitemizin futbol alanında elde ettiği başarı bizleri çok mutlu etti. Sizleri ve teknik heyeti tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda öğrenciler, Rektör Türkdoğan’a ikincilik kupasını takdim etti.