ALKÜ DANS TOPLULUĞUNDAN SALSA RÜZGÂRI

  • ALKÜ BASIN
  • 01 Mart, 2024

Türkiye Dans Federasyonu ve Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Akdeniz Üniversitesinde düzenlenen dans yarışmasında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğrencileri ‘Salsa’ kategorisinde Alanya’yı başarıyla temsil ettiler.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencileri, sosyal ve kültürel organizasyonlara katılarak başarılarına yeni kazanımlar eklemeye devam ediyor. Türkiye Dans Federasyonu (TDF) ve Antalya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen dans yarışmasında ALKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Geleneksel ve Modern Dans Topluluğu öğrencileri yarı finale kadar mücadele ederek ‘Salsa’ kategorisinde Alanya ve ALKÜ’yü başarıyla temsil ettiler. Yarışmada göz kamaştıran bir performans sergileyen ekip, ilk kez yarışmaya katılmasına rağmen yarı finalist başarısı gösterdi.

ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ HER GEÇEN GÜN GELİŞTİRİYOR

Grubun Akademik Danışmanı ALTSO Turizm MYO Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Bilgin Karademir ve Alanya Dans antrenörleri Onur Ayhan, Aykut Simay öğrencileri tebrik etti. Karademir, yaptığı açıklamada, “Düzenlenen dans yarışmasına Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Geleneksel ve Modern Dans Topluluğu üniversitemizi temsil etti. Öğrencilerimizin ilk kez katıldığı böyle bir organizasyonda yarı filan başarısı göstermesi bizleri ziyadesiyle gururlandırdı. Öğrencilerimizle çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Yeteneklerini her geçen gün geliştiren öğrencilerimizin gelecek dönemlerde katılacağı yarışmalarda büyük başarılar kazanacaklarına yürekten inanıyorum.” dedi.