Akseki MYO Yeni Binasına Taşındı

• 15 Ekim, 2015

​Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Akseki Meslek Yüksekokulu, Akseki Eğitim ve Öğrencilerine Yardım Derneği tarafından Üniversitemize tahsis edilen yeni binasına taşındı.

Akseki İlçesi Demirciler Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 7593 m 2 arsa üzerine kurulu olan binanın süresiz olarak Üniversitemiz Akseki Meslek Yüksekokulu'nun kullanımına tahsis edilmesi nedeniyle bir tören düzenlendi.

Törende tahsis protokolü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet PINARBAŞI ve Akseki Eğitim ve Öğrencilerine Yardım Derneği Başkanı Hakkı Uğur GÜNDOĞDU tarafından imzalandı. Törende Rektörümüz başta ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı olmak üzere Akseki Eğitim ve Öğrencilerine Yardım Derneği Başkanı ve üyeleri ile tüm hayırseverlere teşekkür ederek, modern ve eğitime hazır bir şekilde Üniversitemize tahsis edilen bu binada öğrencilerimize en kaliteli eğitimi vermek üzere gayret göstereceklerini ifade etti.